Ръководства за Дистанционни

По-долу можете да намерите всички марки на Дистанционни, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Как да свържа универсално дистанционно управление към моя телевизор? Проверен

За да свържете вашето универсално дистанционно управление, имате нужда от номера на модела и името на марката както на дистанционното управление, така и на телевизора. Има списък с кодове за марки и номера на модели в ръководството на дистанционното управление.

Това беше полезно (7272) Прочетете още

Защо има букви до цифрите на дистанционното управление? Проверен

Някои настройки на телевизора може да изискват въвеждане на букви. Обикновено върху един бутон има три букви или други знаци. Когато се изисква въвеждане на буква, можете да натиснете този бутон веднъж за първата буква, да натиснете два пъти за втората буква и да натиснете 3 пъти за третата буква. По този начин текстът може да бъде написан с минимален брой бутони.

Това беше полезно (571) Прочетете още

Дистанционното ми управление ще работи ли и на други модели телевизори от същата марка? Проверен

Често дистанционното управление на телевизор ще работи и на подобни модели от същата марка. Въпреки това е необичайно, че ще работи на всички модели на тази марка. Универсалните дистанционни управления са по-подходящи за това.

Това беше полезно (416) Прочетете още

Какъв е средният обхват на инфрачервеното дистанционно управление? Проверен

Средното инфрачервено дистанционно управление има обхват от около 3 до 6 метра. Освен това, колкото по-далеч е устройството, толкова по-трудно ще бъде да се прицелите.

Това беше полезно (357) Прочетете още

Батерията в моето устройство е окислена, мога ли да я използвам безопасно? Проверен

Да, устройството все още може да се използва безопасно. Първо извадете оксидираната батерия. Никога не използвайте голи ръце, за да направите това. След това почистете отделението за батерията с памучен тампон, потопен в оцет или лимонов сок. Оставете да изсъхне и поставете нови батерии.

Това беше полезно (254) Прочетете още

Мога ли да оставя сменяема батерия в устройство за дълго време? Проверен

Сменяемите батерии могат да останат в устройството за дълго време, ако устройството се използва. Когато устройството се съхранява дълго време, препоръчително е да извадите батериите, за да предотвратите окисляване.

Това беше полезно (203) Прочетете още