Ръководства за Автомобилни радиостанции

По-долу можете да намерите всички марки на Автомобилни радиостанции, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какво е DAB+? Проверен

DAB+ е наследник на FM сигнала и означава Digital Audio Broadcasting. Това е цифров сигнал, който позволява повече канали в една и съща честотна лента и позволява по-лесно превключване между каналите.

Това беше полезно (492) Прочетете още

В радиото на колата ми има заседнал компактдиск, какво трябва да направя? Проверен

Някои автомобилни радиостанции имат функция за изваждане на заседнали компактдискове. Изключете колата и натиснете едновременно бутоните "включване" и "изваждане" за 10 секунди. Ако това не помогне, запалете колата и опитайте отново.

Това беше полезно (267) Прочетете още

Каква е разликата между FM и AM? Проверен

FM и AM са и двете форми на модулация, използвани за предаване на сигнал. FM означава честотна модулация, а AM означава амплитудна модулация. AM е най-старата форма на модулация. Най-голямата разлика е, че FM сигналът е много по-силен от AM сигнала.

Това беше полезно (266) Прочетете още

Какъв размер радио за кола пасва на моята кола? Проверен

Има два стандартни размера на автомобилното радио, 1-DIN и 2-DIN. 1-DIN е стандартната тънка версия, а 2-DIN е двойно по-висока. 2-DIN автомобилните радиостанции често имат място за екран за показване на навигационна информация или възпроизвеждане на филми.

Това беше полезно (226) Прочетете още