Ръководства за Покривни кутии

По-долу можете да намерите всички марки на Покривни кутии, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Колко бързо мога да шофирам с багажник на покрива, прикрепен към колата ми? Проверен

По принцип няма точна граница. Кутията на покрива обаче може да повлияе на изживяването при шофиране. Ето защо се препоръчва да не надвишавате 130 километра в час.

Това беше полезно (346) Прочетете още

Влияе ли кутията на покрива върху разхода ми на гориво? Проверен

да Въпреки че точното количество зависи от автомобила и кутията на покрива, може да се каже, че разходът на гориво ще се увеличи с 1 литър на 100 километра при средна скорост от 100 км/ч.

Това беше полезно (172) Прочетете още

Кой е най-добрият начин за товарене на покривна кутия? Проверен

Първо се опитайте да натоварите най-тежките предмети в самата кола и да натоварите най-леките предмети в кутията на покрива. Разпределете тежестта равномерно върху кутията на покрива, като най-тежките предмети са в средата, над решетките на покрива. Уверете се, че предметите в кутията на покрива не могат да се движат и покриват остри предмети, за да предотвратите повреда на кутията на покрива или друг багаж.

Това беше полезно (161) Прочетете още