Ръководства за Шредери за хартия

По-долу можете да намерите всички марки на Шредери за хартия, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Защо моят шредер за хартия спира след определен период? Проверен

Шредерите за хартия трябва да се охладят след известно време, за да се предотврати прегряване. Времето, през което устройството може да работи, преди да има нужда от охлаждане, варира при различните марки и модели.

Това беше полезно (817) Прочетете още

Колко често трябва да смазвам своя шредер за хартия? Проверен

При случайна употреба е достатъчно да смазвате шредера за хартия веднъж на всеки два месеца. При (много) редовна употреба може да забележите, че машината има затруднения с раздробяването или че хартията лесно засяда. Това са знаци, че машината трябва да се смаже.

Това беше полезно (445) Прочетете още