Наръчник Crivit IAN 296941 Шатра

Нуждаете се от ръководство за Crivit IAN 296941 Шатра? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 8 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

4 PERSON DARKENED DOUBLE ROOF DOME TENT
4 PERSON DARKENED DOUBLE
ROOF DOME TENT
Assembly and safety advice
IGLU ZA 4 OSOBE S DVOSTRUKIM
KROVOM, ZATAMNJEN
Napomene za montažu i sigurnosne napomene
CORT CU ACOPERIŞ DUBLU TIP
IGLU PENTRU 4 PERSOANE,
DE CULOARE ÎNCHISĂ
Instrucţiuni de montare şi de siguranţă
ПАЛАТКА С ДВОЕН ПОКРИВ
ЗА 4 ДУШИ, ТИП „ИГЛУ“ СЪС
ЗАТЪМНЯВАНЕ
Инструкции за монтаж и безопасност
ΣΚΗΝΗ ΣΥΣΚΌΤΙΣΗΣ 4 ΑΤΌΜΩΝ
IGLU
Οδηγίες συναρμολόγησης και ασφάλειας
4-PERSONEN-IGLU-
DOPPELDACHZELT,
VERDUNKELT
Montage- und Sicherheitshinweise
IAN 296941
Изтегли ръководство на български (PDF, 1.41 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за Crivit IAN 296941 Шатра, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Crivit IAN 296941 Шатра?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Crivit IAN 296941 Шатра. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Crivit IAN 296941 Шатра. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Crivit. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Crivit IAN 296941 Шатра на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Crivit
Модел IAN 296941
Категория Палатки
Тип файл PDF
Размер на файла 1.41 MB

Всички ръководства за Crivit Палатки
Още ръководства на Палатки

Често задавани въпроси за Crivit IAN 296941 Шатра

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какъв е номерът на модела на моя продукт Crivit? Проверен

Въпреки че някои продукти на Crivit имат алтернативен номер на модела, всички те имат IAN номер, с който продуктът може да бъде идентифициран.

Това беше полезно (881) Прочетете още

Мога ли да съхранявам палатката си, когато е мокра? Проверен

Само за много кратки периоди от време. Когато една палатка се съхранява мокра за седмица или повече, тя може да мухляса. Това е вредно за вашата палатка и вероятно за вашето здраве.

Това беше полезно (389) Прочетете още

Как да импрегнирам палатка? Проверен

Опънете палатката, почистете кърпата и я оставете да изсъхне. Нанесете импрегниращия агент върху кърпата с пръскачка за растения или друг спрей. Възможно е също да използвате валяк или четка за боядисване. Кърпата трябва да бъде напълно наситена с импрегниращия агент. Обработете и вътрешността на палатката. Почистете старателно всички прозорци с влажна кърпа. Не оставяйте препарата за импрегниране да изсъхне върху него. Оставете кърпата на палатката да изсъхне напълно. Повторете лечението, ако е необходимо.

Това беше полезно (291) Прочетете още

Мога ли сам да поправя разкъсване или дупка в платното на моята палатка? Проверен

Има специални парчета самозалепващи се лепенки от плат за синтетични платна за палатки. Залепете една от тези лепенки от двете страни на дупката или разкъсването. За памучни платна за палатки или платна за палатки от смесени материали е най-добре да използвате лепенки, които могат да се гладят. Това ще изисква ютия.

Това беше полезно (223) Прочетете още

Ципът на палатката ми не работи гладко, какво мога да направя? Проверен

Когато ципът работи гладко, използвайте сух PTFE спрей или силиконов спрей. Не пръскайте върху кърпата и пръскайте превантивно, за да предотвратите бъдещи проблеми.

Това беше полезно (162) Прочетете още

Има капки вода от вътрешната страна на палатката, означава ли това, че тече? Проверен

Не, това вероятно е конденз. Уверете се, че палатката е добре вентилирана, за да поддържате конденза минимален.

Това беше полезно (135) Прочетете още

Какви колчета за палатка е най-добре да използвате за какви повърхности? Проверен

На пасища или горски повърхности можете да използвате полукръгли или пластмасови колчета. На скалисти повърхности трябва да използвате скални колчета. На глинени повърхности можете да използвате полукръгли, пластмасови или универсални колчета. На чакълести повърхности се нуждаете от полукръгли или универсални колчета, а на пясък трябва да използвате дървени колчета.

Това беше полезно (110) Прочетете още

Импрегниращият агент оставя бели петна или бяла мъгла върху платното на палатката, какво мога да направя по въпроса? Проверен

Ако агентът оставя бяла мъгла или бели петна върху платното на палатката, това означава, че сте нанесли повече импрегниращ агент върху тези зони. Това не е вредно и петната често изчезват с времето. Не е препоръчително да използвате по-малко импрегниращ агент, за да предотвратите петна. Кърпата трябва да бъде напълно наситена с импрегниращия агент, за да даде добри резултати.

Това беше полезно (102) Прочетете още
Наръчник Crivit IAN 296941 Шатра

Свързани продукти

Свързани категории