Ръководства за Бебешки колички

По-долу можете да намерите всички марки на Бебешки колички, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какви са предимствата и недостатъците на използването на въздушни гуми на количка? Проверен

Най-голямото предимство на въздушните гуми на количката е, че са много удобни както за детето, така и за човека, който бута количката. Въздушните гуми осигуряват овлажняване на неравни повърхности като гора или плаж. Недостатъкът е, че въздушните гуми могат да се спукат.

Това беше полезно (228) Прочетете още

Какви са плюсовете и минусите от използването на дунапренени гуми на количка? Проверен

Най-голямото предимство на дунапреновите гуми на количката е, че не могат да се спукат. Гумите от пяна осигуряват малко по-малко овлажняване от въздушните гуми, но са по-удобни от плътните гуми. Много съвременни колички използват комбинация от твърди гуми отпред и дунапренени гуми отзад, което прави количката пъргава и удобна.

Това беше полезно (138) Прочетете още

Какви са плюсовете и минусите от използването на твърди гуми на количка? Проверен

Плътните гуми правят количката много пъргава. Недостатък е, че плътните гуми осигуряват по-малко овлажняване и следователно са по-малко удобни от гумите с въздух или пяна.

Това беше полезно (133) Прочетете още

Коя количка е най-добра за новородено? Проверен

За едно новородено бебе е изключително важно то да може да лежи легнало. Това помага за способността за дишане и развитието на белите дробове.

Това беше полезно (23) Прочетете още

До каква възраст ползваш количка? Проверен

Като цяло количката се използва до 36 месеца (3 години).

Това беше полезно (18) Прочетете още