Ръководства за Рамки за легла

По-долу можете да намерите всички марки на Рамки за легла, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Каква е минималната дебелина на един матрак? Проверен

Препоръчително е за всички видове матраци да са с дебелина минимум 16 см, за да осигурят достатъчен комфорт.

Това беше полезно (424) Прочетете още

Мога ли да използвам двоен матрак на двойно легло с индивидуално регулируема ламелна основа? Проверен

Не. Не е възможно да поставите двоен матрак върху двойно легло с индивидуална ламелна основа, поради възможната разлика във височината между двете половини. Всяка половина ще се нуждае от единичен матрак. Също така не е възможно да използвате двоен горен матрак.

Това беше полезно (241) Прочетете още

Каква е разликата между рамка за легло и пружинна кутия? Проверен

Рамката за легло държи само матрак, но не предлага амортизация или друга форма на комфорт. Box spring е носач за матрак, който е пълен с метални намотки. Пространството между намотките осигурява допълнителна вентилация. Върху пружинната кутия добавяте матрак и евентуално топ матрак. Комбинацията от бокс пружина и матрак дава добро разпределение на тежестта и добра вентилация.

Това беше полезно (191) Прочетете още

Каква е разликата между дървена и метална рамка за легло? Проверен

Дървените рамки за легла обикновено са по-здрави от металните рамки за легла. Това означава, че при метална рамка за легло трябва по-често да се проверява здравината и по-често да се затягат винтовете.

Това беше полезно (179) Прочетете още