Ръководства за Термостати

По-долу можете да намерите всички марки на Термостати, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какво представлява мъртвата зона на термостат? Проверен

Много съвременни термостати имат мъртва зона. Ако температурата се отклонява с по-малко от 4°C от зададената температура, системата няма да загрява или охлажда. Тази така наречена мъртва зона на термостата предотвратява прекалено честото включване и изключване на системата, спестявайки енергия.

Това беше полезно (1587) Прочетете още

Кое е най-доброто място за монтиране на термостат? Проверен

Най-доброто място за термостат е приблизително 1,5 метра над земята. Никога не поставяйте термостата до радиатор или друго оборудване, излъчващо топлина, или на пряка слънчева светлина. Изберете стая, която се използва често. В повечето случаи това е всекидневната.

Това беше полезно (990) Прочетете още