Ръководства за Siemens Миялни машини

По-долу можете да намерите всички модели Siemens Миялни машини, за които имаме налични ръководства. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашият модел не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

След като моята съдомиялна машина завърши своя цикъл, контейнерът, който държи таблета, не се отваря. Как е възможно? Проверен

Този проблем често се причинява от съдове, които блокират контейнера. Проверете това, преди да включите съдомиялната.

Това беше полезно (7975) Прочетете още

Съдомиялната вече не загрява водата, защо е така? Проверен

Вероятно нагревателният елемент е дефектен. Нека го сменят. Когато се съмнявате, свържете се с производителя.

Това беше полезно (7449) Прочетете още

Мога ли да използвам обикновена сол в моята съдомиялна? Проверен

Не, обикновената сол може да съдържа вещества, които могат да повредят вашия уред.

Това беше полезно (3184) Прочетете още

Трябва ли да изплаквам съдовете си, преди да ги поставя в съдомиялната? Проверен

Изплакването на съдовете не е необходимо, но трябва да отстраните всички големи, твърди и мазни остатъци. Те могат да запушат канализацията с течение на времето.

Това беше полезно (1289) Прочетете още

Мога ли да отворя съдомиялната докато работи? Проверен

Повечето съдомиялни машини са оборудвани със спирачка за вода, която кара програмата да спира незабавно, когато вратата се отвори, което означава, че няма да излезе вода. При някои модели това може да причини проблеми с времето. При вградените съдомиялни машини е възможно честото отваряне на съдомиялната машина, докато работи, да причини повреда от водата на околните шкафове поради отделяната пара.

Това беше полезно (1036) Прочетете още

Трябва ли да отворя съдомиялната, след като приключи работа, за да изсъхнат съдовете по-бързо? Проверен

Това зависи от вида на съдомиялната машина и местоположението на съдомиялната машина. Някои съдомиялни са оборудвани с функция, която изсушава съдовете след програмата за измиване. В този случай отварянето на съдомиялната машина няма да има добавена стойност. При вградените съдомиялни машини е възможно честото отваряне на съдомиялната машина, докато работи, да причини повреда от водата на околните шкафове поради отделяната пара.

Това беше полезно (832) Прочетете още

След като съдомиялната машина приключи своя цикъл, пластмасовите съдове са все още мокри, но останалите не са. Защо така? Проверен

Пластмасата е лош проводник на топлина, което позволява на продуктите да се охлаждат бързо. Влагата, която остава върху него, след това се изпарява много по-малко, отколкото например върху керамиката или метала.

Това беше полезно (748) Прочетете още

Мога ли да свържа съдомиялна машина към удължителен кабел? Проверен

Уреди, които изискват голямо количество енергия, като съдомиялна машина, не могат да бъдат свързани към всички удължителни кабели. Вижте каква е консумацията на енергия от съдомиялната машина, която е посочена във ватове, и проверете дали удължителният кабел се справя с това. Има удължители с по-дебели кабели, които са направени за работа с по-големи уреди.

Това беше полезно (678) Прочетете още

Проблем ли е да имате драскотини по метала от вътрешната страна на съдомиялната? Проверен

Вътрешността на повечето съдомиялни е изработена от неръждаема стомана и не се надрасква.

Това беше полезно (673) Прочетете още

Мога ли да поставям дървени предмети като шпатули и дъски за рязане в съдомиялната? Проверен

Не. Дървените предмети могат да се повредят или изкривят в съдомиялна машина. Освен това свободните дървесни влакна могат да повредят съдомиялната машина. Дървените дъски за рязане често се правят с лепило, което може да се разхлаби, след като е било в съдомиялната машина няколко пъти.

Това беше полезно (664) Прочетете още

Мога ли да слагам тигани с тефлон в съдомиялна? Проверен

Да, можеш. Тиганът обаче ще се износва по-бързо, отколкото когато се почиства на ръка. Когато почиствате тиган с тефлон на ръка, никога не използвайте търкалка, а използвайте мека гъба или кърпа.

Това беше полезно (664) Прочетете още

Какво е varioSpeed? Проверен

Програмата varioSpeed ​​от Siemens ускорява измиването и сушенето на съдовете с до 50%. С varioSpeed ​​Plus той дори ускорява процеса до 66%. Според Siemens резултатът от програмата трябва да бъде еднакво добър в сравнение с обикновените програми за миене на съдове.

Това беше полезно (5) Прочетете още

Последни коментари

Наръчник Siemens SX636X01GE Съдомиалня
Margot Szalay 11-08-2023
Миялната е в сервизен апартамент и не е ползвана 9 месеца. Сега не можем да включим машината. Винаги мига 3:30 в средата. Съветът да натиснете бутона за стартиране за 3 секунди не помага. Инструкциите за употреба с цифрите и азбуката са напълно неадекватни. Какво мога да направя, за да стартирам машината?


(Преведено от Google)
Siemens SX636X01GE Съдомиалня
Наръчник Siemens SN736X19NE Съдомиалня
K MacLaod 20-04-2022
Здравейте, машината ми е много миришеща. Почистих помпата и филтрите и я пуснах в режим на самопочистване. Изглежда, че миризмата идва от външната страна на машината, където виждам пластмасова повърхност, вътре в която има капки вода. Някакви препоръки? Благодаря и най-добри пожелания, Маклауд


(Преведено от Google)
Siemens SN736X19NE Съдомиалня
Наръчник Siemens SN658X00ME Съдомиалня
Mams 10-02-2022
Здравейте Къде мога да получа информация за консумацията според използваните програми? Сърдечно.


(Преведено от Google)
Siemens SN658X00ME Съдомиалня
Наръчник Siemens SR536S07IE Съдомиалня
Jerzy 17-12-2021
Препоръчвам - страхотна съдомиялна


(Преведено от Google)
Siemens SR536S07IE Съдомиалня
Наръчник Siemens SE61IX12TE Съдомиалня
Tamara Peters 13-12-2021
Мога ли да получа пълно ръководство за съдомиялна машина Siemens SE61IX12TE на холандски... Не мога да намеря такъв в интернет. Благодаря!


(Преведено от Google)
Siemens SE61IX12TE Съдомиалня