Ръководства за Сушилни

По-долу можете да намерите всички марки на Сушилни, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Защо барабанът на моята сушилня е по-голям от този на моята пералня, въпреки че имат еднакъв капацитет? Проверен

За да изсушите правилно прането, сушилнята трябва да има въздух. Това изисква място и затова барабанът трябва да е по-голям.

Това беше полезно (2993) Прочетете още

Каква е разликата между сушилня с кондензатор и сушилня с вентилация? Проверен

В кондензаторната сушилня кондензираната водна пара се източва и събира във вътрешен резервоар. В сушилня с вентилация горещият, влажен въздух се отвежда през маркуч, например през прозореца. Вентилираната сушилня е по-евтина за използване от кондензаторната сушилня

Това беше полезно (857) Прочетете още

Мога ли да подредя сушилнята и пералнята си? Проверен

По принцип е възможно директно да подредите сушилня и пералня една върху друга. Това работи само при модели с предно зареждане. Въпреки това е препоръчително да използвате подходящ аксесоар за това. Това ще предотврати вибрирането и падането на машините и също ще предотврати повреда на долната машина.

Това беше полезно (689) Прочетете още

Мога ли да свържа сушилня към удължителен кабел? Проверен

Уреди, които изискват голямо количество енергия, като сушилня, не могат да бъдат свързани към всички удължителни кабели. Вижте каква е консумацията на енергия на сушилнята, която е посочена във ватове, и проверете дали удължителният кабел може да се справи с това. Има удължители с по-дебели кабели, които са направени за работа с по-големи уреди.

Това беше полезно (534) Прочетете още

Каква е разликата в употребата между пералня със сушилня и отделни пералня и сушилня? Проверен

Най-голямото предимство на пералнята със сушилня е, че заема по-малко място. Отделна сушилня обаче ще може да изсуши повече от пералня със сушилня. Пералнята със сушилня също използва относително повече енергия и изисква повече време.

Това беше полезно (523) Прочетете още