Ако използвам тостера си повече от веднъж наведнъж, хлябът ще изгори по-бързо. Защо така?

"Повечето тостери работят с нагревателен елемент. Когато тостерът се използва за първи път, той трябва да се загрее от стайна температура. Когато веднага след това се препече още хляб, нагревателният елемент вече е горещ и хлябът се препича по-бързо."

Това беше полезно (140)

Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Хлябът винаги гори, независимо от настройката...

отговор | Това беше полезно (1)(Преведено от Google)
Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Хлябът винаги гори, на всякаква настройка и дори от студ

Това беше полезно (3)(Преведено от Google)