Наръчник Grundig Music 61 Радио

Нуждаете се от ръководство за Grundig Music 61 Радио? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 2 често задавани въпроси, 15 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

PORTABLE RADIO
Music 61
BG
Изтегли ръководство на български (PDF, 0 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за Grundig Music 61 Радио, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Grundig Music 61 Радио?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Grundig Music 61 Радио. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Attila Téglási 19-03-2022
Как да изключа алармата за постоянно? Прочетох ръководството. Когато натиснете бутона ALARM, символът (звънец) изчезва. На следващия ден символът за аларма се появява отново, радиото аларми по обяд. Алармата ще работи с часове, ако не се лекува.

отговор | Това беше полезно (23) Прочетете още (Преведено от Google)
Maria Alvarez 12-11-2022
Не знам как да премахна постоянна аларма. Не е посочено в инструкциите. Това е голям проблем за мен и семейството ми. Надявам се, че можете да ми помогнете. Благодаря ти

Това беше полезно (12) (Преведено от Google)
[email protected] 10-07-2022
Прочетох ръководството, както беше препоръчано, но не виждам как да отменя завинаги аларма??? става много проблематично бихте ли ми казали как да продължа Благодаря ви предварително

отговор | Това беше полезно (20) (Преведено от Google)
Martine Monnot 12-04-2022
Как да изчистя съхранените станции?

отговор | Това беше полезно (7) (Преведено от Google)
Fitou Marie 24-11-2022
Много съм доволен от устройството, но бутонът за включване/изключване вече не реагира и е невъзможно да отворите калъфа за достъп до бутона. Има ли уловка?

отговор | Това беше полезно (6) (Преведено от Google)
Martine Monnot 12-04-2022
Как да изтрия .запаметените станции, моля?

отговор | Това беше полезно (3) Прочетете още (Преведено от Google)
LBB 13-03-2024
Имам същия въпрос!

Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Pierre GROLEAU 12-04-2022
имам 2; Едно сиво и едно бяло. Много оцених сивото си, което не създаваше проблеми. Затова си купих втора (бяла) идентична с изключение на цвета. Има проблем с клавишите на паметта на станцията, които са склонни да замръзват и да генерират чисто механично пукане в контактите. И за двете е разумно да маркирате по какъвто и да е начин клавиша за "сън", който е трудно да се различи от другите клавиши при стандартни условия на използване на нощното шкафче.

отговор | Това беше полезно (2) (Преведено от Google)
Alice 08-01-2022
здравейте, какво означава функцията за дрямка или заспиване как да я активирате или деактивирате за какво е? трябва ли да натискате дълго бутона за режим, за да зададете времето за заспиване защо има изписано 90 на таймера благодаря ви за отговора относно отличния продукт Grundig music 61

отговор | Това беше полезно (1) Прочетете още (Преведено от Google)
Pierre GROLEAU 10-01-2022
Функцията Sleep включва устройството за време, което изберете. Функцията Sleep се използва чрез натискане на бутона, за да даде минути, които ще бъдат отброени преди комплекта да се изключи (и да заспите...). НАПР.: Показвате 10, ако искате публикацията ви да приключи след 10 минути. Ако е 22:00 часа, станцията ще спре в 22:10 часа.

Това беше полезно (2) (Преведено от Google)
Catherine COLOMER 15-09-2023
Можете ли да ми помогнете да запомня станциите? БЛАГОДАРЯ

отговор | Това беше полезно (1) Прочетете още (Преведено от Google)
Pierre GROLEAU 15-09-2023
С Tune + или - намерете радиостанцията, която искате да съхраните.След това натиснете бутона “M”. След това натиснете номера по ваш избор (1,2 3... и т.н.). За да завършите, натиснете отново бутона "M". Обикновено вашият избор се запаметява. Cdt

Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Zdzisław 02-03-2024
как да настроите времето за постоянно, така че да не се връща към предишните настройки след няколко минути

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Zdzisław 03-03-2024
след настройка на времето, след няколко минути или часове, старата настройка се връща, няма стабилизация, настройката на времето, моля помогнете

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Chantal Leroy 15-05-2024
Добро утро, Вече нямам звук от Европа 1, въпреки че станцията е запаметена.

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Grundig Music 61 Радио. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Grundig. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Grundig Music 61 Радио на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Grundig
Модел Music 61
Категория Радиостанции
Тип файл PDF
Размер на файла 0 MB

Всички ръководства за Grundig Радиостанции
Още ръководства на Радиостанции

Често задавани въпроси за Grundig Music 61 Радио

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какво е DAB+? Проверен

DAB+ е наследник на FM сигнала и означава Digital Audio Broadcasting. Това е цифров сигнал, който позволява повече канали в една и съща честотна лента и позволява по-лесно превключване между каналите.

Това беше полезно (250) Прочетете още

Каква е разликата между FM и AM? Проверен

FM и AM са и двете форми на модулация, използвани за предаване на сигнал. FM означава честотна модулация, а AM означава амплитудна модулация. AM е най-старата форма на модулация. Най-голямата разлика е, че FM сигналът е много по-силен от AM сигнала.

Това беше полезно (190) Прочетете още
Наръчник Grundig Music 61 Радио

Свързани продукти

Свързани категории