Наръчник Heinner HMF-1500MIX Вентилатор

Нуждаете се от ръководство за Heinner HMF-1500MIX Вентилатор? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 2 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

Loading…

www.heinner.com
1
VENTILATOR3IN1
Model:HMF1500MIX
Putere:60W
Alimentare:220240V,50/60Hz
Изтегли ръководство на български (PDF, 0.36 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

Loading…

оценка

Кажете ни какво мислите за Heinner HMF-1500MIX Вентилатор, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Heinner HMF-1500MIX Вентилатор?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Heinner HMF-1500MIX Вентилатор. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Heinner HMF-1500MIX Вентилатор. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Heinner. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Heinner HMF-1500MIX Вентилатор на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Heinner
Модел HMF-1500MIX
Категория вентилатори
Тип файл PDF
Размер на файла 0.36 MB

Всички ръководства за Heinner вентилатори
Още ръководства на вентилатори

Често задавани въпроси за Heinner HMF-1500MIX Вентилатор

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Влияе ли вентилаторът на стайната температура? Проверен

Не, вентилаторът само движи въздуха, осигурявайки охлаждащ ефект на кожата.

Това беше полезно (151) Прочетете още

Кое е най-доброто място за фен? Проверен

Ако има източник на студен въздух, като климатик, може да се използва вентилатор за по-добро и допълнително разпределение на този студен въздух. Ако се използва само вентилатор, най-добре е да го поставите на височина на главата. Главата е една от частите на тялото, която излъчва най-много и движещият се въздух помага за разсейването на топлината. Това дава максимален охлаждащ ефект.

Това беше полезно (125) Прочетете още
Наръчник Heinner HMF-1500MIX Вентилатор

Свързани продукти

Свързани категории