Ръководства за Шивашки машини

По-долу можете да намерите всички марки на Шивашки машини, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какъв размер игла трябва да използвам? Проверен

Размерът на иглата зависи от тъканта. За по-дебел плат ще ви е необходима игла за мислене. Приложението на иглата често се споменава на опаковката.

Това беше полезно (1133) Прочетете още

Проверих всичко, но конецът на шевната ми машина продължава да се къса, какво мога да направя? Проверен

Ако горният конец на машината продължава да се къса там, където иглата влиза в тъканта, възможно е плочата на иглата или капсулата на калерчето да имат леки повреди под формата на драскотини и/или остри ръбове. Тези незначителни повреди могат да доведат до скъсване на конеца след няколко шева.

Това беше полезно (1064) Прочетете още

Колко издържа иглата на шевната машина? Проверен

Това варира между производителите, но като цяло една игла ще издържи около 8 часа. Може да отнеме повече време, докато иглата се счупи, но преди това тя ще се е изтъпила и може да повреди тъканта.

Това беше полезно (538) Прочетете още

Иглата ми продължава да се чупи, на какво се дължи това? Проверен

Може да има различни причини за това. Иглата може да не е правилната за избрания плат, иглата може да е поставена твърде ниско, тъканта може да не е водена правилно или капсулата на калерчето да е поставена неправилно.

Това беше полезно (500) Прочетете още

Трябва ли да изключа напълно моята шевна машина, за да сменя иглата? Проверен

Можете да смените иглата, след като изключите продукта с превключвателя за включване/изключване. Когато почиствате продукта, трябва да го изключите от захранването.

Това беше полезно (391) Прочетете още