Наръчник KEF Ci3160REF-THX Говорител

Нуждаете се от ръководство за KEF Ci3160REF-THX Говорител? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 5 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

Loading…

Изтегли ръководство на български (PDF, 3.39 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

Loading…

оценка

Кажете ни какво мислите за KEF Ci3160REF-THX Говорител, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от KEF Ci3160REF-THX Говорител?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за KEF Ci3160REF-THX Говорител. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия KEF Ci3160REF-THX Говорител. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с KEF. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия KEF Ci3160REF-THX Говорител на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка KEF
Модел Ci3160REF-THX
Категория Говорители
Тип файл PDF
Размер на файла 3.39 MB

Всички ръководства за KEF Говорители
Още ръководства на Говорители

Често задавани въпроси за KEF Ci3160REF-THX Говорител

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Искам да свържа високоговорител към моя телевизор с HDMI, кой порт трябва да използвам? Проверен

Трябва да използвате HDMI-ARC порта, който е специално създаден за свързване на аудио оборудване.

Това беше полезно (1377) Прочетете още

Какво казват честотите за моя високоговорител? Проверен

Той показва диапазона от честоти, които високоговорителят може да произведе. По-големият обхват от честоти ще осигури по-голяма вариация на звука и ще създаде звук с по-високо качество.

Това беше полезно (747) Прочетете още

Кога музиката ми е твърде силна? Проверен

Звуци над 80 децибела (dB) могат да започнат да увреждат слуха. Звуци над 120 dB незабавно увреждат слуха. Тежестта на увреждането зависи от това колко често и колко дълго е наличен звукът.

Това беше полезно (438) Прочетете още

Работи ли bluetooth през стени и тавани? Проверен

Bluetooth сигналът ще работи през стени и таван, освен ако не са направени от метал. В зависимост от дебелината и материала на стената сигналът може да загуби сила.

Това беше полезно (200) Прочетете още

До какво ниво на шум е безопасно за деца? Проверен

Децата увреждат слуха си по-бързо от възрастните. Затова е важно никога да не излагате децата на шум, по-силен от 85dB. При слушалките има специални модели за деца. В случай на високоговорители или други ситуации, трябва да внимавате шумът да не надвишава това ниво.

Това беше полезно (181) Прочетете още
Наръчник KEF Ci3160REF-THX Говорител

Свързани продукти

Свързани категории