Ръководства за Везни

По-долу можете да намерите всички марки на Везни, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Моят кантар показва нереално ниско тегло, когато застана на него, защо е така? Проверен

За най-добър резултат везната трябва да стои върху твърда равна повърхност. Когато везната стои например върху килим, това може да повлияе на измерването.

Това беше полезно (2484) Прочетете още

Какво е BMI? Проверен

ИТМ означава индекс на телесна маса и може да се изчисли, като се раздели теглото ви в килограми на дължината ви в метри на квадрат. Например някой с тегло 70 килограма и дължина 1,75 метра има ИТМ 22,86. ИТМ между 18,5 и 25 се счита за здравословен.

Това беше полезно (1777) Прочетете още

Батерията в моето устройство е окислена, мога ли да я използвам безопасно? Проверен

Да, устройството все още може да се използва безопасно. Първо извадете оксидираната батерия. Никога не използвайте голи ръце, за да направите това. След това почистете отделението за батерията с памучен тампон, потопен в оцет или лимонов сок. Оставете да изсъхне и поставете нови батерии.

Това беше полезно (754) Прочетете още

Мога ли да използвам кантар с мокри крака? Проверен

Това зависи от мащаба. При използване на диагностична везна е необходимо краката ви да са сухи, за да се извършат правилно измерванията.

Това беше полезно (446) Прочетете още