Ръководства за Прободни триони

По-долу можете да намерите всички марки на Прободни триони, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Върху какви материали мога да използвам моя прободен трион? Проверен

Благодарение на сменяемите остриета, прободните триони могат да се използват върху почти всички материали. Прободните триони се използват най-вече за рязане на криви и ъгли.

Това беше полезно (442) Прочетете още

Трябва ли да нося предпазни очила, когато използвам прободен трион? Проверен

да Малките частици могат да излетят по време на рязане. Когато те попаднат в окото, те могат да причинят трайно увреждане на очите. Ето защо е необходимо винаги да носите предпазни очила.

Това беше полезно (217) Прочетете още

Мога ли да съхранявам електрически инструменти в навес или гараж? Проверен

По принцип можете да съхранявате електрически инструменти в навес или гараж, дори ако понякога замръзва там. Въпреки това е по-добре за живота на електроинструмента да се съхранява на сухо място без големи температурни колебания. В навес или гараж разликите в температурата могат да доведат до образуване на конденз, който може да причини ръжда. Освен това инструментите, които работят на батерии, издържат по-кратко и не се зареждат толкова добре при много ниски температури. За да сте сигурни как трябва да се съхранява вашия електроинструмент, винаги четете внимателно ръководството за потребителя.

Това беше полезно (64) Прочетете още

Трябва ли да нося защита за слуха, когато използвам прободен трион? Проверен

Да ти трябва. Въпреки че количеството шум, произведен от прободния трион, може да варира в зависимост от марката и модела, дългосрочното излагане на силен шум може да причини трайно увреждане на слуха. Ето защо е добра идея да носите защита за слуха.

Това беше полезно (41) Прочетете още