Ръководства за Уреди за миене под налягане

По-долу можете да намерите всички марки на Уреди за миене под налягане, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Мога ли да използвам моята миячка под налягане, за да почистя колата си? Проверен

Да, можеш. Дръжте водоструйната машина на поне 20 сантиметра от колата и не превишавайте налягане от 110 бара.

Това беше полезно (821) Прочетете още

Какво означава PSI? Проверен

PSI означава паунд на квадратен инч, което показва количеството налягане. Колкото повече PSI може да достави една машина за миене под налягане, толкова по-мощна може да почиства.

Това беше полезно (197) Прочетете още

Как да съхранявам машина за миене под налягане през зимата? Проверен

Уредът за почистване под налягане е продукт с части, през които тече вода. Винаги го изпразвайте напълно преди съхранение, за да предотвратите повреда от замръзване. За да сте сигурни, че няма да настъпи повреда от замръзване, най-добре е да съхранявате водоструйната машина на място, защитено от замръзване.

Това беше полезно (196) Прочетете още