Наръчник Parkside IAN 289749 Бормашина

Нуждаете се от ръководство за Parkside IAN 289749 Бормашина? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 4 често задавани въпроси, 0 коментари и 1 глас със среден рейтинг на продукта 0/100. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

CORDLESS DRILLDRIVER 20 V PABSP 20-LI A1
IAN 289749
CORDLESS DRILLDRIVER 20 V
Operation and Safety Notes
Translation of the original instructions
AKKU-BOHRSCHRAUBER 20 V
Bedienungs- und Sicherheitshinweise
Originalbetriebsanleitung
MAȘINĂ DE GĂURIT CU
ACUMULA TOR 20 V
Instrucţiuni de utilizare şi de siguranţă
Traducere a instrucţiunilor originale
AKU ODVIJAČ 20 V
Upute za posluživanje i za Vašu sigurnost
Prijevod originalnih uputa za uporabu
АКУМУЛАТОРЕН ПРОБИВЕН
ВИНТОВЕРТ 20 V
Инструкции за обслужване и безопасност
Оригинални инструкции
Изтегли ръководство на български (PDF, 2.25 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за Parkside IAN 289749 Бормашина, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Parkside IAN 289749 Бормашина?
да Не
0%
100%
1 гласуване

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Parkside IAN 289749 Бормашина. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Parkside IAN 289749 Бормашина. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Parkside. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Parkside IAN 289749 Бормашина на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Parkside
Модел IAN 289749
Категория Бормашинисти
Тип файл PDF
Размер на файла 2.25 MB

Всички ръководства за Parkside Бормашинисти
Още ръководства на Бормашинисти

Често задавани въпроси за Parkside IAN 289749 Бормашина

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какъв е номерът на модела на моя продукт Parkside? Проверен

Въпреки че някои продукти на Parkside имат алтернативен номер на модела, всички те имат IAN номер, с който продуктът може да бъде идентифициран.

Това беше полезно (540) Прочетете още

Продължавам да махам главата на винта, когато използвам бормашината. Защо така? Проверен

Повечето свредла могат да бъдат настроени да завинтват по-твърдо или по-меко. Ако главата продължава да се оголва, свредлото вероятно трябва да бъде поставено в друга настройка. Когато е безжично устройство, винаги се уверявайте, че батерията е заредена за оптимален резултат.

Това беше полезно (73) Прочетете още

Трябва ли да нося защита за слуха, когато използвам бормашина? Проверен

Да ти трябва. Въпреки че количеството шум, произведен от бормашина, може да варира в зависимост от марката и модела, дългосрочното излагане на силен шум може да причини трайно увреждане на слуха. Ето защо е добра идея да носите защита за слуха.

Това беше полезно (23) Прочетете още

Мога ли да съхранявам електрически инструменти в навес или гараж? Проверен

По принцип можете да съхранявате електрически инструменти в навес или гараж, дори ако понякога замръзва там. Въпреки това е по-добре за живота на електроинструмента да се съхранява на сухо място без големи температурни колебания. В навес или гараж разликите в температурата могат да доведат до образуване на конденз, който може да причини ръжда. Освен това инструментите, които работят на батерии, издържат по-кратко и не се зареждат толкова добре при много ниски температури. За да сте сигурни как трябва да се съхранява вашия електроинструмент, винаги четете внимателно ръководството за потребителя.

Това беше полезно (8) Прочетете още
Наръчник Parkside IAN 289749 Бормашина

Свързани продукти

Свързани категории