Наръчник Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон

Нуждаете се от ръководство за Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 6 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

SKILLER
SGH10
Anleitung
Изтегли ръководство на български (PDF, 1.07 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Sharkoon. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Sharkoon
Модел Skiller SGH10
Категория Слушалки с микрофон
Тип файл PDF
Размер на файла 1.07 MB

Всички ръководства за Sharkoon Слушалки с микрофон
Още ръководства на Слушалки с микрофон

Често задавани въпроси за Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Работи ли bluetooth през стени и тавани? Проверен

Bluetooth сигналът ще работи през стени и таван, освен ако не са направени от метал. В зависимост от дебелината и материала на стената сигналът може да загуби сила.

Това беше полезно (106) Прочетете още

Когато свържа слушалки към устройството си, те не работят правилно, какво мога да направя? Проверен

Възможно е мръсотия да се е натрупала в отвора, където са свързани слушалките, което им пречи да осъществят правилен контакт. Най-добрият начин за почистване е със сгъстен въздух. Когато се съмнявате, направете това от професионалист.

Това беше полезно (3) Прочетете още

Кога музиката ми е твърде силна? Проверен

Звуци над 80 децибела (dB) могат да започнат да увреждат слуха. Звуци над 120 dB незабавно увреждат слуха. Тежестта на увреждането зависи от това колко често и колко дълго е наличен звукът.

Това беше полезно (0) Прочетете още

Какво е шумопотискане? Проверен

Шумопотискането е техника, която се използва главно в слушалките. Активният контрол на шума се използва за намаляване или премахване на влиянието на околния шум.

Това беше полезно (0) Прочетете още

До какво ниво на шум е безопасно за деца? Проверен

Децата увреждат слуха си по-бързо от възрастните. Затова е важно никога да не излагате децата на шум, по-силен от 85dB. При слушалките има специални модели за деца. В случай на високоговорители или други ситуации, трябва да внимавате шумът да не надвишава това ниво.

Това беше полезно (0) Прочетете още

Мога ли да увия кабела около устройството след употреба? Проверен

По-добре е да не правите това, защото може да повредите кабела. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да увиете кабела по начина, по който е бил, когато продуктът е бил опакован.

Това беше полезно (0) Прочетете още
Наръчник Sharkoon Skiller SGH10 Слушалка с микрофон

Свързани продукти

Свързани категории