Наръчник SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка

Нуждаете се от ръководство за SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 10 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

CORDLESS CYCLONE VACUUM CLEANER SHAZ 22.2 F7
АКУМУЛАТОРНА ЦИКЛОННА
ПРАХОСМУКАЧКА
Ръководство за експлоатация
ASPIRATOR
Instrucţiuni de utilizare
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ
CYCLONE
Οδηүίες χρήσης
CIKLON USISAVAČ NA PUNJIVU
BATERIJU
Upute za upotrebu
STAUBSAUGER AKKU ZYKLON
Bedienungsanleitung
BATERIJSKI CIKLON USISIVAČA
Uputstvo za upotrebu
IAN 436398_2304
Изтегли ръководство на български (PDF, 3.72 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с SilverCrest. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка SilverCrest
Модел IAN 436398
Категория Прахосмукачки
Тип файл PDF
Размер на файла 3.72 MB

Всички ръководства за SilverCrest Прахосмукачки
Още ръководства на Прахосмукачки

Често задавани въпроси за SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Какъв е номерът на модела на моя продукт SilverCrest? Проверен

Въпреки че някои продукти на SilverCrest имат алтернативен номер на модела, всички те имат IAN номер, с който продуктът може да бъде идентифициран.

Това беше полезно (3342) Прочетете още

Маркучът на прахосмукачката ми е запушен, какво да правя? Проверен

Отстранете маркуча и погледнете през него, за да определите дали наистина е запушен. Ако случаят е такъв, можете да вземете дълъг предмет като метла и внимателно да го прокарате през маркуча. Това обикновено ще премахне всички предмети, които запушват маркуча. Ако това не помогне, трябва да се свържете с производителя.

Това беше полезно (1463) Прочетете още

Какви размери торби за прах има? Проверен

Има два размера, които трябва да се имат предвид. Първо е размерът на табелата с входа на чантата. Това определя дали торбичката за прах ще пасне на определена прахосмукачка. След това е размерът на чантата. Това обикновено се посочва в литри и определя колко прах може да побере торбата.

Това беше полезно (940) Прочетете още

Захранващият кабел на моята прахосмукачка не се навива обратно в устройството, какво мога да направя? Проверен

Възможно е кабелът да е усукан или прегънат. Разточете напълно кабела няколко пъти и го навийте обратно в устройството под ръководството на ръцете си. Ако това не реши проблема, възможно е механизмът за навиване на кабела да е повреден. В такъв случай се свържете с производителя или сервиз за ремонт.

Това беше полезно (656) Прочетете още

Моята прахосмукачка издава свистящ звук, какво мога да направя? Проверен

Този проблем често се причинява от пълна торба за прах или филтър или когато има отвор, който пропуска въздух в маркуча. Проверете торбата за прах и филтъра и ги сменете, ако е необходимо. Проверете маркуча за дупки или лоши връзки. Ако това не реши проблема, свържете се с производителя.

Това беше полезно (549) Прочетете още

Как да премахна праха и космите от главата на четката на прахосмукачката? Проверен

Отстраняването на прах и косми от главата на четката на прахосмукачката се извършва ръчно. Ако това не върви по желание, възможно е да използвате фин гребен, за да отстраните останалата мръсотия.

Това беше полезно (536) Прочетете още

Каква настройка на главата на четката на прахосмукачката трябва да използвам? Проверен

Почти всички прахосмукачки имат глава с регулируема четка. Използвайте четката за твърди повърхности, за да предотвратите драскотини и повреди. Изключете четката за килими и килими.

Това беше полезно (418) Прочетете още

Мога ли да използвам хартиена торба за прах повече от веднъж? Проверен

Това не е препоръчително. Порите на торбичката ще се наситят, причинявайки загуба на засмукване и евентуално повреда на двигателя.

Това беше полезно (286) Прочетете още

Какво е HEPA? Проверен

HEPA означава High-Efficiency Particulate Air. Много прахосмукачки имат HEPA филтър. HEPA филтър ще спре най-малко 85% и най-много 99,999995% от всички частици от 0,3 микрометра (µm) и нагоре.

Това беше полезно (258) Прочетете още

Мога ли да използвам обикновена прахосмукачка за засмукване на пепел? Проверен

Не, това е абсолютно невъзможно. Пепелта, която изглежда охладена, може все още да е топла или дори гореща вътре. Обикновената прахосмукачка не е предназначена за това и може да предизвика пожар. Освен това филтрите на обикновените прахосмукачки не винаги са подходящи за задържане на изключително малки частици като пепел. След това може да достигне до двигателя на прахосмукачката и да причини повреда.

Това беше полезно (251) Прочетете още
Наръчник SilverCrest IAN 436398 Прахосмукачка

Свързани продукти

Свързани категории