Наръчник Tefal FW605840 Фурна

Нуждаете се от ръководство за Tefal FW605840 Фурна? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 5 често задавани въпроси, 0 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

Loading…

en
fr
es
de
nl
pt
it
el
tr
hu
sr
bs
bg
sl
pl
cs
sk
hr
ru
uk
ro
ar
kk
et
lt
lv
www.tefal.com
www.moulinex.com
AIR FRYER OVEN
Online recipes
Изтегли ръководство на български (PDF, 13.89 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

Loading…

оценка

Кажете ни какво мислите за Tefal FW605840 Фурна, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Tefal FW605840 Фурна?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Tefal FW605840 Фурна. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Tefal FW605840 Фурна. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Tefal. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Tefal FW605840 Фурна на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Tefal
Модел FW605840
Категория Фурни
Тип файл PDF
Размер на файла 13.89 MB

Всички ръководства за Tefal Фурни
Още ръководства на Фурни

Често задавани въпроси за Tefal FW605840 Фурна

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Фурната ми не се загрява достатъчно, какво да правя? Проверен

Термостатът гарантира, че фурните се нагряват до зададената температура. Вероятно термостатът е дефектен. Нека го сменят. Когато се съмнявате, свържете се с производителя.

Това беше полезно (2749) Прочетете още

Какво е пиролиза? Проверен

Някои фурни са оборудвани с функция за пиролиза. Това е почистваща система, която изгаря замърсяванията и мазнините във фурната чрез използване на много високи температури. След пиролиза цялата мръсотия ще се превърне в пепел и може лесно да бъде отстранена. Ако фурната има функция за пиролиза, препоръчително е да я използвате 3 до 4 пъти годишно, за да поддържате фурната чиста.

Това беше полезно (2678) Прочетете още

Мога ли да приготвя няколко ястия едновременно, като използвам повече тави за скара? Проверен

Технически това е възможно. Все пак зависи от вида на храната дали трябва да коригирате времето за приготвяне или да размените тавите по средата на приготвянето.

Това беше полезно (689) Прочетете още

Когато използвам фурната, често има остатъци от храна, които падат на дъното, причинявайки дим. Как мога да предотвратя това? Проверен

Много фурни се предлагат както с решетка, така и с тава за печене. Когато храната се приготвя върху решетката, тавата за печене може да се постави на дъното, за да се предотврати изгарянето на остатъците от храна и образуването на дим.

Това беше полезно (660) Прочетете още

Във фурната се натрупва дим при загряване, защо е така? Проверен

Вероятно във фурната има остатъци от храна от предишна употреба. Особено мазните остатъци от храна могат да генерират дим при нагряване. Почистете добре фурната.

Това беше полезно (644) Прочетете още
Наръчник Tefal FW605840 Фурна

Свързани продукти

Свързани категории