Ръководства за Компютри за колоездене

По-долу можете да намерите всички марки на Компютри за колоездене, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Защо трябва да въведа размера на моето колело? Проверен

За да изчисли изминатото разстояние, велокомпютърът използва броя на оборотите. Броят на оборотите, умножен по размера на колелото, е равен на изминатото разстояние.

Това беше полезно (4117) Прочетете още

Колко мили е един километър? Проверен

Един километър е равен на 0,621 мили. Десет километра правят 6,21 мили. Една миля се равнява на 1609 километра. Десет мили прави 16,09 километра.

Това беше полезно (704) Прочетете още

Батерията в моето устройство е окислена, мога ли да я използвам безопасно? Проверен

Да, устройството все още може да се използва безопасно. Първо извадете оксидираната батерия. Никога не използвайте голи ръце, за да направите това. След това почистете отделението за батерията с памучен тампон, потопен в оцет или лимонов сок. Оставете да изсъхне и поставете нови батерии.

Това беше полезно (702) Прочетете още