Ръководства за Котешки дървета

По-долу можете да намерите всички марки на Котешки дървета, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Имам котешко дърво. Все още ли трябва да режа ноктите на котката си? Проверен

Ако котката остане вътре, възможно е освен използването на котешкото дърво да е и подрязването на ноктите. Котка, която е пусната навън, се нуждае от ноктите си, например като защитен механизъм.

Това беше полезно (44) Прочетете още

Кое е най-доброто място за котешко дърво? Проверен

Въпреки че най-доброто разположение зависи от много фактори, като цяло добро място за котешко дърво е близо до прозорец. Това позволява на котката да се пече на слънце и да се забавлява, като гледа навън. Освен това не поставяйте котешкото дърво твърде близо до кутията за отпадъци.

Това беше полезно (9) Прочетете още