Наръчник Haier HBW5518E Хладилник-фризер

Нуждаете се от ръководство за Haier HBW5518E Хладилник-фризер? По-долу можете да видите и изтеглите PDF ръководството безплатно на български език. В момента този продукт има 18 често задавани въпроси, 5 коментари и има 0 гласа. Ако това не е ръководството, което искате, моля свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

Наръчник

Изтегли ръководство на български (PDF, 1.2 MB)
(Помислете за околната среда и отпечатайте това ръководство само ако наистина е необходимо)

оценка

Кажете ни какво мислите за Haier HBW5518E Хладилник-фризер, като дадете оценка на продукта. Искате ли да споделите опита си с този продукт или да зададете въпрос? Моля, оставете коментар в долната част на страницата.
Доволни ли сте от Haier HBW5518E Хладилник-фризер?
да Не
Бъдете първи, оценили този продукт
0 гласове

Присъединете се към разговора за този продукт

Тук можете да споделите какво мислите за Haier HBW5518E Хладилник-фризер. Ако имате въпрос, първо прочетете внимателно ръководството. Заявката за ръководство може да бъде направена чрез нашата форма за контакт.

Luciano Zuffi 12-07-2022
Възможно ли е хладилникът-фризер да създава вода, която излиза извън уреда?Намирам вода близо до оборудването, която не мога да проследя до течове във водните системи.

отговор | Това беше полезно (4) (Преведено от Google)
marco picatto 04-11-2022
къде мога да намеря размерите както на вратата на хладилника, така и на вратата на фризера? Имам кухня по поръчка и бих искал вратите на новия хладилник с фризер да паснат на вратите на съществуващия шкаф

отговор | Това беше полезно (4) (Преведено от Google)
lorenzo 05-12-2022
Купих си хладилник за вграждане MOD: HAIER compi HBW5518. Трябва да регистрирам продукта си, но не мога да намеря серийния номер или QR. Благодаря.

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Irina 20-03-2024
Купихме нов хладилник и открих, че във фризера под най-долното чекмедже се образува лед. Защо се получава така, защото ластиците са стегнати?!

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)
Andries 15-05-2024
Как да използвам правилно чекмеджето за влажност? Не може да се намери холандско ръководство.

отговор | Това беше полезно (0) (Преведено от Google)

Повече за това ръководство

Разбираме, че е хубаво да имате хартиено ръководство за вашия Haier HBW5518E Хладилник-фризер. Винаги можете да изтеглите ръководството от нашия уебсайт и да го отпечатате сами. Ако искате да имате оригинално ръководство, препоръчваме ви да се свържете с Haier. Може да са в състояние да предоставят оригинално ръководство. Търсите ли ръководството на вашия Haier HBW5518E Хладилник-фризер на различен език? Изберете предпочитания от вас език на началната ни страница и потърсете номера на модела, за да видите дали го предлагаме.

Спецификации

Марка Haier
Модел HBW5518E
Категория Хладилници-фризери
Тип файл PDF
Размер на файла 1.2 MB

Всички ръководства за Haier Хладилници-фризери
Още ръководства на Хладилници-фризери

Често задавани въпроси за Haier HBW5518E Хладилник-фризер

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Ако искам хладилникът ми с фризер да е по-студен, трябва ли да избера по-висока или по-ниска настройка? Проверен

При повечето хладилници-фризери по-високата настройка означава, че машината ще охлажда по-трудно. При по-ниска настройка машината ще охлажда по-малко и температурата в хладилника с фризер ще бъде по-висока.

Това беше полезно (7165) Прочетете още

Мога ли да променя посоката на отваряне на вратата на моя хладилник-фризер? Проверен

Да, почти всички стоящи хладилници с фризер предлагат възможност за поставяне на вратата от другата страна. Как да направите това обикновено можете да намерите в ръководството.

Това беше полезно (3950) Прочетете още

Коя е най-добрата настройка на температурата за хладилник? Проверен

От гледна точка на здравето най-добрите са температури между 3℃ и 4℃. При тези температури растежът на бактерии и мухъл е ограничен.

Това беше полезно (3149) Прочетете още

Дренажният отвор на моя хладилник-фризер е замърсен/запушен, как да го почистя? Проверен

Има специални почистващи устройства за това, но също така е възможно да премахнете запушване или мръсотия с памучен тампон. За да поддържате дренажния отвор чист и да предотвратите миризми, препоръчително е да поставите капка хлорна белина в канала 4 пъти годишно.

Това беше полезно (2893) Прочетете още

Колко често трябва да размразявам фризера си? Проверен

За оптимално използване на фризера е най-добре да го размразявате веднъж на всеки 3-6 месеца. Ледът от вътрешната страна на фризера намалява наличното пространство и увеличава използването на енергия. Процесът на размразяване може да се ускори, като поставите гореща вода в чекмеджето или поставите купи с гореща вода във фризера.

Това беше полезно (2373) Прочетете още

Моят хладилник с фризер издава бълбукащ звук, това нормално ли е? Проверен

Съвременните хладилници-фризери използват екологично чист охлаждащ агент. По време на процеса на охлаждане това вещество се превръща в газ, което може да предизвика бълбукащ и/или съскащ звук. Това е напълно нормално.

Това беше полезно (2135) Прочетете още

Купих си нов хладилник с фризер, мога ли да го включа веднага? Проверен

Не, хладилникът с фризер трябва да престои в изправено положение поне 4 часа, преди да може да бъде включен. Това е така, защото охлаждащата течност трябва да се утаи.

Това беше полезно (1403) Прочетете още

Нормално ли е по задната стена на моя хладилник-фризер да се образуват капки вода или лед? Проверен

Да, това е напълно нормално явление. Влагата, която навлиза в хладилника-фризер с топъл въздух или продукти, ще се утаи в най-студената част, която е задната стена. Тъй като задната стена може да достигне температури под нулата, капките ще замръзват от време на време. Когато хладилникът с фризер не работи, капките ще се размразят и ще потекат към канала на хладилника с фризер.

Това беше полезно (1098) Прочетете още

Вратата на моя хладилник-фризер не се затваря правилно, защо е така? Проверен

Двете най-чести причини са, че хладилникът с фризер не е нивелиран и че уплътнението на вратата е повредено или има остатъци от храна по него. Уверете се, че хладилникът-фризер е нивелиран и проверете уплътнението на вратата. Сменете уплътнението, ако е необходимо.

Това беше полезно (959) Прочетете още

Колко място трябва да оставя между моя хладилник с фризер и стената? Проверен

За да осигурите добра вентилация, най-добре е да оставите поне 5 см свободно пространство от двете страни и отзад на хладилника-фризер.

Това беше полезно (900) Прочетете още

Какво означават звездите на фризера? Проверен

Звездите показват капацитета на замразяване. 1 звезда показва капацитет на замразяване до -6ºC. Това прави фризера подходящ за приготвяне на кубчета лед или съхранение на предварително замразени продукти до две седмици. Пресните храни не могат да се замразяват. 2 звезди показват капацитет на замразяване до -12ºC. Това прави фризера подходящ за съхранение на предварително замразени стоки до два месеца. Пресните храни не могат да се замразяват. 3 звезди показват капацитет на замразяване до -18ºC. Това прави фризера подходящ

Това беше полезно (682) Прочетете още

Колко време отнема на хладилника ми да достигне зададената температура, след като го включа? Проверен

Това зависи от размера, възрастта и модела на хладилника. Може да отнеме няколко часа до 24 часа, докато хладилникът достигне зададената температура. Процесът може да се ускори чрез поставяне на нетрайни продукти в хладилника. Температурата в хладилника не може да се измери правилно чрез усещане на въздуха вътре. Най-добрият начин да разберете дали хладилникът е достигнал зададената температура е да поставите чаша вода в хладилника с термометър в нея.

Това беше полезно (593) Прочетете още

В хладилника ми има конденз, защо е така? Проверен

Може да има няколко причини. Уплътнението на вратата може да е дефектно, позволявайки външния въздух да влезе в хладилника. Също така е възможно хладилникът да не е нивелиран, което да попречи на вратата да се затвори правилно. Друга причина е голяма разлика между температурата вътре в хладилника и навън, докато вратата се отваря често.

Това беше полезно (494) Прочетете още

Има мухъл по гумените уплътнения на моя хладилник с фризер, какво да правя? Проверен

Гумените уплътнения всъщност не са вътре в хладилника-фризер и затова са по-топли. Това позволява на бактериите да растат и да се образуват плесени. Почиствайте гумите редовно, за да предотвратите това.

Това беше полезно (446) Прочетете още

Какво е R-410A? Проверен

R-410A е охлаждащ агент, който се използва в уреди, които охлаждат до 0°C, като хладилници и климатици. Това е замяна на по-стари охлаждащи агенти и не уврежда озоновия слой.

Това беше полезно (444) Прочетете още

Мога ли да поставя топла храна или напитки в моя хладилник с фризер? Проверен

За предпочитане не. Температурата във вашия хладилник-фризер ще се повиши, което ще се отрази негативно на другите предмети, които се съхраняват вътре.

Това беше полезно (444) Прочетете още

Моят хладилник-фризер Haier показва грешка F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, Fr или Eh, какво означава това? Проверен

Тези грешки показват проблем със сензора. Haier съветва да се свържете с тяхното сервизно бюро в случай на тези грешки.

Това беше полезно (183) Прочетете още

Моят хладилник-фризер Haier показва грешка E1, E2, E6 или E9, какво означава това? Проверен

Тези грешки показват проблем с вентилатора. Haier съветва да се свържете с тяхното сервизно бюро в случай на тези грешки.

Това беше полезно (165) Прочетете още
Наръчник Haier HBW5518E Хладилник-фризер

Свързани продукти

Свързани категории