Ръководства за Велоергометри

По-долу можете да намерите всички марки на Велоергометри, за които имаме налични ръководства. Кликнете върху вашата марка за списък с всички модели. Вижте и често задаваните въпроси в долната част на страницата за полезни съвети относно вашия продукт. Вашата марка не е ли в списъка? Моля, свържете се с нас.

Продуктът ви дефектен ли е и ръководството не предлага решение? Отидете в Repair Café за безплатни ремонтни услуги.

често задавани въпроси

Нашият екип за поддръжка търси полезна информация за продукта и отговори на често задавани въпроси. Ако откриете неточност в нашите често задавани въпроси, моля, уведомете ни, като използвате нашата форма за контакт.

Моят велоергометър издава тиктакащ звук при въртене на педалите, какво мога да направя по въпроса? Проверен

В повечето случаи звуците се причиняват от педалите. Може да се реши, като ги свалите и правилно монтирате отново. Възможно е също така вътре в корпуса да има разхлабен кабел, който влиза в контакт с движещи се части. Отстранете корпуса и включете кабела на правилното му място или го накарайте да не влиза в контакт с движещи се части.

Това беше полезно (1089) Прочетете още

Какви мускули се тренират при използване на велоергометър? Проверен

Когато използвате правилно велоергометър, вие тренирате коремните, глутеалните мускули и мускулите на краката.

Това беше полезно (691) Прочетете още

Каква е максималната сърдечна честота по време на тренировка? Проверен

Като цяло можете да вземете сърдечна честота 220 и да приспаднете възрастта си. Така че за човек на възраст 48 години максималният пулс ще бъде 220 минус 48, равно на 172. Ако не сте сигурни за личното си състояние, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар.

Това беше полезно (25) Прочетете още

От колко упражнения се нуждае един средностатистически възрастен? Проверен

Като възрастен е добра идея да извършвате умерено интензивни упражнения за общо поне 2,5 часа на седмица. В идеалния случай това се разпределя за няколко дни.

Това беше полезно (23) Прочетете още